PILLOWTALK

FRIDAY FEELS

Der har været stille på bloggen i denne uge, og det skyldes til dels at jeg har taget et lille break. Jeg har været sammen med en god veninde, og det har virkelig været rart at komme lidt væk. Ikke kun for mig, men også for at give min kæreste et lille frirum fra sin hjemmegående hustru. Selvom jeg har nogle små opgaver jeg sidder og fifler med, og ikke mindst jobsøgning, så har man også brug for lige at tage en pause fra det hele. Og det har været virkelig rart at grine og hygge og få talt om alt mellem himmel og jord.
Og ja nu er det så fredag. Dagene flyver afsted for tiden, og jeg kan faktisk slet ikke forstå det snart er oktober.

Open-Energy-Days-Green1

I dag og resten af weekenden skal jeg være med i Open Energy Days. Det er et hackaton hvor folk med forskellige baggrunde mødes, og samarbejder om at finde en løsning på forskellige cases. Denne gang er omdrejningspunktet “Energi” og “Open data”. Sidst jeg deltog i et hackaton var omdrejningspunktet oversvømmelse i Vejle kommune. Måske i tænker “Hvordan kan en møbeldesigner løse oversvømmelses problemer i Vejle kommune?”. Det handler i stor grad om research, om at finde sammenhænge, om at være nytænkende, om at finde problemer og i sidste ende at samle det til en konklusion. Jeg elsker at finde et nyt univers som jeg ikke ved noget om, og finde de steder hvor man tænker “Kan man ikke gøre det sådan eller sådan?”. Så nogle gange ligger styrken i ikke at vide noget. I denne weekend håber jeg at blive bekendt med en masse om grøn energi, strøm, kommuners udfordringer og meget mere. Sidst lærte jeg en del om parmaculture som var virkelig spændende og GIS kort som viser udviklingen i landskaber på forskellige årstider eller under eksempelvis skybrud. I mit arbejde er det noget som inspirerer mig. Jeg tænker “Kan man lave et GIS kort om til grafisk tryk?” “Kan man bruge parmaculture principper som inspiration til butiksindretning?”. Der er stort set ikke den viden, man ikke kan bruge i sin kreative proces. Derudover interesserer jeg mig jo for trends, og derfor er disse arrangementer også meget spændende for mig. For her er man virkelig med hvor man får lov at være en del af fremtiden. Man ser hvor firmaerne står, og får lov at give et skub mod noget nyt.

Det var vist alt for nu, jeg ser om jeg kan lave et lille indlæg i løbet af weekenden om hvordan det hele spænder af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PILLOWTALK