PLANKEBORDE: 4 WAYS

PILLOWTALK

Nye puder og opdatering af soveværelset.

Jeg har for nyligt købt en sofa, og nu mangler jeg altså nogle dejlige lækre puder. Det kan være en ret dyr affære, men heldigvis har jeg været heldig at finde en masse pudebetræk fra H&M som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Hvis man vil investere i inderpuder, kan man finde nogle på hjemmesiden med enten andefjer, som jeg selv er til, eller polyester. Priserne ligger mellem 49,95,- 69,95,- så dem kan man også nemt komme i nærheden af. (Dem jeg har er i andefjer, og er i en rigtig fin kvalitet)

Nu og frem i vinter månederne er print med dyr, guld, håndværk og velour noget af det som virkelig trender. Og det er trends som H&M har opfanget. Jeg følger ikke altid trends, og har blandt andet ledt efter noget strikket. Derfor har puden med perlestrik også sneget sig med.

collage

Som beskrevet i et andet indlæg så fortsætter trenden med grønt og planter indenfor. Til vinter og ind i foråret tror jeg vi kommer til at se det i form af store blomster. Man kan nemt være med på trenden ved at købe sig en smuk buket, så vinteren ikke synes så kold og trist. Mit indlæg handler som sagt også om mit soveværelse som godt kunne trænge til en opdatering. Selv er jeg en sucker for sengetøj, og elsker kaliteten af H&M’s, er der også hjælp at hente her indenfor min prisklasse. Jeg er stadig på jagt efter et sengebord, og håber at finde et jeg kan ønske mig i julegave. Jeg er også ret træt af den kedelige IKEA lampe i mit soveværelse, og da jeg faldt over de her mega fine tekstile lamper, fik det mig til at overveje at købe nogle gamle lampeskærme og sy noget betræk selv? Tror de vil give et hyggeligt afdæmpet lys.

Soveværelse

Alle produkter, på nær lampen, kan findes på H&M’s hjemmeside. Lampen hedder Kuu Lamp, og kan bl.a. købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLANKEBORDE: 4 WAYS