HOW TO

ON BUDGET & ALL IN

For noget tid siden faldt jeg over et billede på Pinterest af denne reol. På det tidspunkt var jeg lige flyttet ind i min nye lejlighed, og manglede en reol til at stille LP plader på.

5838e142747e8e57ef06fe9083151463
Straks fik jeg lavet lidt research, og fandt frem til at denne hylde naturligvis ikke lige var indenfor det forventede budget. Skønheden koster 1.299,- og er lavet af Foxy Potato. Så med knuste drømme har jeg gået indtil nu og ledt i genbrug, på markeder, jeg overvejede endda at finde de 10 tommelfingre frem for selv at lave én, hvilket jeg dog droppede igen. Hvis der nu sidder andre derude selv drømmer om denne reol men også tænker “bop bop, liiiige dyrt nok” så frygt ej, for jeg har fundet 2 rigtigt fine alternativer.


DEN DYRE
jjj

Her er naturligvis den jeg først forelskede mig i. Som sagt er den fra firmaet Foxy Potato og hedder Vega. Den kan købes hos diverse onlineshops og interiør butikker. Den kan fås i forskellige størrelser og forskellige inddelinger. Denne med 2 inddelinger måler 102 x 30 cm

1.499,- Kan købes her

MELLEM PRISKLASSEN
h_bsch_v_ghylde_egetr_
Deja Vu? Nej det er ikke den samme. Jeg har ikke været så heldig at se nærmere på denne reol, som til forveksling ligner Vega hylden. Men fin ser den ud, og ikke mindst halvt så dyr. Den måler 110 x 32 cm.

599,- Kan købes her

DEN BILLIGE
magasinholder-massivt-egetrae-rummelig-og-minimalistisk-tidsskriftsholder-til-haenge-paa-vaeggen

Her er så den billige. Ligesom de andre er den i egetræ, og måler 100 x 28 cm. Men udover prisen, er der også en hvis forskel i kvaliteten. Som man kan se er det ret tydeligt at det er limtræ, og det giver nogle ret tydelige farveforskelle. Kvaliteten er okay, men er på ingen måder lige så lækker i finish som den helt dyre. Da jeg var i Kvickly og se nærmere på den stod den til 250,-, men har valgt at vise online prisen.

349,- Kan købes hos Kvickly eller her

 


Hvis jeg skulle ud og købe en af reolerne vil jeg nok lige vente til jeg får set nærmere på den fra Hübsch. Selvom kvaliteten er fin nok på den billige, vil jeg måske gerne smide de ekstra 250 kroner for en med en bedre finish, og uden den store farveforskel i træet. For mit vedkommende kan det ofte betale sig at smide lidt ekstra penge efter kvalitet, for det er ofte de ting jeg ikke bliver træt af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO