NYE OPGAVER

INDOOR/OUTDOOR

Hynde, Stol, Madras – Kun fantasien sætter grænser.

IMG_3578 (2)

TEC-OUT er en nystartet virksomhed som laver disse smukke hynder. Det er et nyt koncept som handler om at bruge udendørslivet endnu mere, og komme helt ned på jorden – også bogstavlig talt. I alle 4 sider af hynden sidder stærke magneter så man kan sætte hynderne sammen. Jeg er vild med det modulære i hynderne, hvilket man ofte begrænses af ved eksempelvis foldemadrasser eller almindelige hynder. De kan sættes sammen til en solmadras eller bruges enkeltvis til en tur på stranden eller parken.

Det har et super fint mønster ovenpå, og er i en rigtig lækker kvalitet. Hynderne koster lidt mere end en pakke med 4 i Jysk, men til gengæld får man en hynde som ikke skal skiftes ud de næste mange år.

IMG_3627 (2)
IMG_3624 (2)

En pakke med 2 hynder koster 2.246,- kan købes her

Hynderne er udviklet til at kunne holde til at ligge ude i alt slags vejr. Så det er slut med stress over at få sine hynder ind når det begynder at regne. Indenfor vil de ligge smukt på en bænk i gangen når man ikke bruger dem udenfor – eller på børneværelset til at lege på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE OPGAVER