WISHLIST

NYE OPGAVER

Lige en lynhurtig én.

Jeg skal som sagt på messe med mit tidligere praktiksted, og var i den forbindelse nede og snakke med dem igår. Jeg har designet en hylde som skal med på messen, og der er naturligvis lidt småting der skal på plads. Vi har eksempelvis diskuteret hvilke skruer den skal hænges op med, fundet og bestilt spændeskiver og idag sidder jeg og designer emballagen.
Jeg var heller ikke helt tilfreds med farven på hylden, som jeg syntes fik hylden til at minde lidt om en hospitalssengs farve. Derfor brugte jeg også lidt tid på at finde en ny lys grå farve, som jeg håber hylden kan nå at få inden messen næste uge.

Derudover skal jeg hjælpe lidt med design og opbygning af messestanden. Jeg hjælper også med lidt inputs om styling, og imorgen tager jeg en lille tur ud og kigger på planter og potter. Det er et produkt som kan bruges ude og inde, og jeg tænker derfor at lave 2 miljøer. Her er lidt af min inspiration. Jeg er især vild med DIY’en hvor man har tager IKEA’s urtepotter og malet dem i forskellige farver eller nuancer.

f6ece9713d22c14bcb69b4d75db544e7b71d684ba71dc050dd26164249e83b54  ferm_living_kelim_black_lines_t_ppe_image(11) flowerpotgraa3.wm mal-krukker-graa

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST