SERIE SØNDAG

WISHLIST

Ønsker på en tirsdag.

Så lige at der “Kun” er 20 uger til jul, hvilket naturligvis fik mig til at tænke på at den ikke-eksisterende sommer får en ende, og efterfølgende “Wuhuu, snart tid til gaver”. Jeg er typen der hele året tænker “den ønsker jeg mig, og den, og den, og den” men når det kommer til jul, er det en kamp at få lavet et word dokument til min mor med meget mere end 3 reelle ønsker. Så i år vil jeg komme forberedt, ved at få skrevet nogle ønsker ned i god tid.

Holcher Bestik design_hotel_bog_The_Design_Hotels__Book_2016

Under min studietid fik jeg samlet en ordentlig omgang bestik, ufrivilligt udlånt af mit uddannelses sted. Da jeg diskret fik afleverede det tilbage stod jeg med 2 gafler og en spiseske som var mit eget. Jeg har ledt og ledt efter et smukt bestiksæt, og har nu kastet min kærlighed over dette sæt bestik fra Gense designet af Knud Holcher.

Bestik fra Gense 16 dele 2.199,- Kan købes her
The Design Hotels Book 549,- Kan købes her

menu_Yeh_Wall_Table_Low_Light_Grey_bord_image(3) foxy_potato_vm4_vega_magasinholder
Derudover er jeg efterhånden træt af mit natbord som lige nu er en gammel ølkasse. Man kan ikke sætte noget på det, og derfor har jeg ledt efter et nyt helt enkelt bord. Har ikke sat mig helt fast på hvilket, men dette fra Menu har en super smuk farve.

Natbord fra Menu 799,- Kan købes her
Reol fra Vega 1.499,- Kan købes her

bang-olufsen-beoplay-a-6

B&O har lavet en rigtig fin ny serie af højtalere, og jeg er personligt forelsket i denne lille søde A1. Jeg er selv vild med at være på udendørs ture, og kunne virkelig godt bruge en lille højtaler at tage med. Denne er dog næsten for pæn at tage med, men den er dog designet til at få nogle knubs.

BeoPlay højtaler A1 1.999,- Kan købes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIE SØNDAG