LIGE NU

SERIE SØNDAG

Så blev det søndag igen.

Hvis du ligger og sumper i sofaen, og ikke rigtigt er i humør til den store research på hvad du skal se, er her lige et par af de serier og tv jeg vil anbefale. SÅ om du sidder og zapper febrilsk eller prøver at finde noget godt på nettet, er her lidt anbefalinger.

Netflix

Brooklyn nine-nine
brooklyn-nine-nine

En serie jeg for nyligt kastede mig over. Den handler om en politi afdeling i Brooklyn, og Andy Samberg er med i serien og co. producer. Så hvis man kan lide humoren fra Saturday Night Live, vil man med sikkerhed også blive fanget af denne serie.

Freaks and geeks
maxresdefault

En super sjov serie om en flok unge outsidere i 70’erne. Det er ikke blevet karikeret, og man kommer virkelig til at holde af karaktererne. Den er fra 1999, og har stjerner som Seth Rogan, Jason Segal og James Franco i hovedrollerne. Den er mega hyggelig, og man kan med sikkerhed genkende noget af sig selv fra teenage årene.

Gattaca
gattaca-original

Hvis man leder efter en film, vil jeg foreslå den her. Det er naturligvis min egen smag, men jeg elsker en film hvor jeg på ingen måde kan gætte slutningen. Derudover er jeg vild med Sci-fi, og den her syntes jeg formår at være realistisk i sit fremtids univers. Det er en film om købt identitet, lidt kærlighed og drømmen om at blive astronaut.

HBO NORDIC

Girls
anigif_enhanced-buzz-32150-1362438495-1_preview

Sidder du og føler dit liv er lidt kaotisk og ustruktureret, vil du med sikkerhed finde trøst i Girls. Hovedpersonen er Hannah som har et meget selvisk sind, bor i en lejlighed med sin veninde, og er stort set finansieret af sine forældre. En dag siger de stop, og det bliver begyndelsen på Hannahs rejse ud i at klare sig selv.

Mr Robot
mr.-robot-key-art
Jeg har ikke hørt så mange snakke om den her serie, men alligevel kender jeg en håndfuld som har set den. Kan man lide filmen Fight Club vil man sikkert også kunne lide Mr Robot. Den handler om den lidt forstyrrede Elliot som arbejder med cyber sikkerhed. I fritiden hacker han folk som eksempelvis distribuerer børneporno og konfronterer dem og efterfølgende melder dem til politiet. En af de mere dystre serie, med psykologiske tvist. Se den.

Game of Thrones
game-of-thrones-battle-of-the-bastards-9

Alle snakker om den, og måske du har hørt så meget at du ikke behøves serien for at kende handlingen. Men hvis du ikke har set den – så gør det. Jeg var selv langsom til at se den i forhold til andre, men man bliver fanget efter omkring afsnit 5-6. Og så er der ingen vej tilbage. Bonus er at kigge lidt på John Snow.

I TV

TV2
kl 20.55 – Elsk mig igen
En film jeg har set for længe siden. Den når ikke The Notebook højder, men hvis man ikke har set den er det et godt bud på en sød lille film til en søndagsaften.

DR 2
kl 21.30 – Anne og Anders på Ærø
Ja den her er nok til dem med en gammel sjæl. Personligt syntes jeg det er et dejligt program, hvor man ikke behøves tænke ret meget. Derudover har jeg selv været en del på Ærø, så det er måske grunden til at det program har sneget sig med på listen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU