HEKTISKE DAGE

REJECTED TIMES TWO

Så er jeg ved at være tilbage, og i dag skriver jeg lidt om det at få de hårde afslag, holde hovedet over vandet og nye projekter.

DSC_3125

Jeg har trods lidt travlhed nået at nyde det gode vejr, blandt andet med en tur ud til stranden og grille med my man og stået på wakeboard i Århus i forbindelse med festuge. Derudover har jeg været på familie weekend, så der har været en masse dejlige afslappende aftener og weekender.

Men som beskrevet i sidste indlæg har jeg også haft travlt de sidste par uger med messe og jobsamtaler. Det ene job var som møbeldesigner, og menneskerne var super flinke. Virkelig et job jeg godt kunne tænke mig. Fandt ud af at en af mine tidligere studiekammerater fik det, så blev faktisk langt mere glad på hendes vegne end jeg blev ked af at jeg ikke fik jobbet.
Det andet job var som dekoratør hos IKEA. Jobsamtalen var et 4 timers gruppeinterview, som både var rart, men også mindre rart når der var andre som var 30 år og havde 15 års erfaring (I kid you not, den person eksisterer faktisk). Jeg gik derfra og tænkte “Fedt job! og jeg tror jeg gjorde det ret godt”. Det kan dog have været min influenza der har ledt til feberhvildelse om hvor godt det var gået, for dagen efter tikkede en mail med afslag ind. Faktisk samme dag som jeg fik afslag fra det andet job. Og jeg tror det var kombinationen af de to jobafslag oveni hinanden, + at jeg lå syg med influenza, som gjorde at tårene pressede sig på.

Lå ihvertfald der onsdag i min bunke af snotpapir og tænkte “Selvfølgelig fik jeg det ikke, der vil altid være nogen som er bedre, og som har mere erfaring”. Bagefter fulgte en jobsøgning under kategorien “hotjobs”. I ved, de jobs som ikke rigtigt kræver uddannelse og som oftest er “opvasker ved Bones” eller “lagermedarbejder”.
Det tog heldigvis ikke længe før jeg kom i tanke om at jeg faktisk har en uddannelse, og ikke mindst en drøm om at jeg nok skal få et fedt job. Til det ene job havde været 150 ansøgninger hvor jeg var en af de 4 udvalgte og til det andet havde der været 115 hvor jeg var en af de 11 udvalgte. Så et eller andet må jeg jo kunne, ikke?

Jeg er nok typen der går fra glad til ked af det til glad igen på meget kort tid. Jeg er opdraget med at man bare må rejse sig fra ved det træ man er faldet og komme videre. Når en mulighed forsvinder er der altid en ny et sted. Dagen efter hvor min influenza havde stilnet af, greb jeg knoglen og ringede til en virksomhed som jeg havde fået tip om kunne have et job. De lød rigtigt søde og positive, så nu er der sendt cv og portofolie afsted.

Derudover sidder jeg og laver lidt research og finder inspiration til en konkurrence udstedt af Kolding kommune om at designe noget til et af deres byområder under Kolding Design Week næste år. Jeg har lige tilmeldt mig i dag, og ser det som en god chance for endelig at kunne lave noget kreativt som ikke kun er for mig selv, og måske noget som kan bruges i min portofolie? (I kan læse mere her hvis i selv får lyst til at deltage)

Min weekend står på wakeboarding i min klub i Herning hvis vejret bliver bedre, en tur ned til svigerfamilie og en dejlig sommerfest med forhåbentligt godt vejr.

Det var vist alt for nu 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEKTISKE DAGE