STORE DESIGN

NYE KLÆDER

I dag handler ikke så meget om møbler, men om det at shoppe.

For nyligt skrev jeg lidt om det der med min egen stil og det har fået mig til at købe nyt tøj. Jeg havde efterhånden sparet op i lang tid, og ikke rigtigt brugt nogen penge på noget til mig selv. Så jeg syntes det var på tide at få en gang koldt vand i ansigtet og “start fresh”. Måske online shopping kunne have sparet mig penge, men fordi jeg ikke har shoppet i lang tid og ikke magtede at tage stilling til 100+ siders tøj, tog jeg på en god gammeldags strøgtur. Der var noget ret dejligt og befriende over at komme ind i en butik, finde noget jeg kunne lide, mærke det, se det og få det med hjem i en fin pose. Det fik mig til at tænke på om shopping er blevet ligesom den måde vi hører musik på. Vi lytter ikke længere, vi lægger ikke mærke til hvad der er meningsfulde tekster og hvad der bare er ord der rimer.

Jeg tror næsten jeg er færdig med at shoppe online. Jeg vil gerne have at det er noget specielt at få noget nyt, en oplevelse fremfor en ligegyldig handling. Måske det også får mig til at holde mere af det jeg køber? I kan læse lidt her om nogle af mine mest mindeværdige butiks oplevelser.

Anyways, herunder kan i se lidt af de ting jeg har købt. Mit næste køb bliver muligvis et par Mayfly fra Nike, selvom det måske ikke lige er sæson.

Unavngivet22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORE DESIGN