REJECTED TIMES TWO

STORE DESIGN

Shop, shops, shopping

I mit andet indlæg fortæller jeg lidt om min seneste shoppetur og mine følelse omkring online shopping. Måske en del af det bunder i at indretning og oplevelser af rum er noget helt unikt for mig. Det er noget af det jeg elsker mest ved at være på messer, design weeks og ikke mindst kommer til Milano.
Milano er for mig “stedet”. Når der er design week er der intet federe end at gå rundt i design distrikterne og opleve alle de forskellige udtryk og måder at bruge design. Derudover udnytter jeg også min tid til at besøge butikker, for i flagship butikkerne, kan man virkelig få en oplevelse.

Jeg har udvalgt nogle butikker herunder som jeg virkelig husker og som sidder fast i min hukommelse.

Pirelli flagship store, Milano
(Designet af Renato Montagner)

Udefra syner denne butik ikke som andet end endnu en high end modebutik. Men bevæger du dig ind, og går ned af trappen med gummistøvler på væggene, åbner der sig en kæmpe kælder fyldt med historie, biler, cykler og ikke mindst sko og tøj.
Pirelli-2 pirelli-flagship-store 06-pirelli-pzero

Replay Flagship store, Milano
(Designet af Studio10)

Allerede udefra fanger Replay butikken øjet. Midt i en storby rammes man af en grøn mur. Indenfor indhylles man i de grønne planter, og jeg havde næsten ikke lyst til at gå derfra igen. Der var så mange detaljer, og jeg var så fascineret af hele rummet og “storheden”. Det var lidt fornemmelsen af at gå inde i en gammel industriel bygning, som var blevet overtaget af nature over mange år.

REPLAY-BARCELONA-INT-1edit2-1024x675replay  replay2

Dolce & Gabbana Flagship store, Milano

Butikken ser udefra husker jeg som to vinduer med en dør i midten, i en smuk gammel bygning. Indenfor ligner det en lille butik, men ved at gå videre ind gennem en dør kommer man ud i en baggård, hvor D&G i samarbejde med Martini har smækket en udendørs bar op. Man bevæger sig så ind i endnu en bygning hvor man de har indrettet hvad der ligner kongelige gemakker. Store lysekroner, dyre fløjls sofaer, guld, sølv you name it. Derudover er nogle af rummene indrettet som store walk in closets hvor kunder kan bede om at blive betjent helt privat. Butikken er en oplevelse udover det sædvanlige.

7cd982e2041c58cfc399ee0d76a0f3ec Dolce-Gabbana-store-Milan-Italy-01-dolce-gabbana-bar-martini-milano-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJECTED TIMES TWO