TREND NEWS

HEKTISKE DAGE

Der er lidt stille på bloggen. Det skyldes både at jeg har haft en hektisk torsdag-søndags weekend med messe, jobsamtale og efterfølgende været på familietur. Derudover sidder jeg lige nu og laver en opgave som er blevet stillet til en anden jobsamtale. (I know, to jobsamtaler på 1 måned say whaat)

Opgaven er at jeg skal visualiserer min drømme stue via en collage. Ja såre simpelt, og så alligevel ikke. For hvordan er det liiige jeg har det med at tage beslutninger? not good. Men ikke mindst så er det faktisk en super sjov opgave. Jeg har siddet de sidste par dage og tænkt hvilken stil, hvordan indretningen skal være osv. Jeg ved der står opgaven er at lave en collage, men jeg kan ikke lade være også at lave en 3D plantegning af indretningen. Jeg drømmer om et hjem med flere niveauer og højt til loftet. Derudover har jeg lavet en “behovsanalyse”. Det kan lyde fancy, men faktisk er det bare at sige “hvad har jeg brug for? hvad bruger jeg min stue til?” så man får lagt vægten på det som er vigtigt for én selv. Er din hobby at se film, så gå da all in på at få filmlærred og surround sound integreret i indretningen.

Lige nu er min stue både mit kontor, min spisestue og min afslapnings zone (læs: Tv hjørne).  Da jeg stadig ikke har bygget drømmehuset, har det fået mig til at tænke over hvad der egentligt vil være ideelt. Jeg vil utroligt gerne have mit kontor separat fra mit afslapnings hjørne. Jeg har lavet en lille liste af ting som skal være på plads først og fremmest:

Kontor separat fra apslapning
Kontor med 2 arbejdspladser
En “hule” til at læse og være alene
Et afslappet uformelt sofaområde

Egentligt var min tanke at der også skulle være en spise plads, men for mig er det vigtigste mit kontor og afslapnings hjørne. Så hvem ved, måske der kommer et niveau med en spise plads?

Jeg kan nemlig godt lide tanken om at have alle funktioner i samme rum, men vil også gerne have en klar opdeling, så jeg ikke kan se min arbejdsplads når jeg slapper af og omvendt. Nogle vil måske tænke i afskærmning, men jeg ville klart foretrække niveau forskelle. Jeg syntes alt for mange tænker traditionelt og arbejder meget med ét niveau, men hvorfor ikke tænke mere rumligt hvorfor ikke opdele det i flere niveauer?

Jeg er selv meget inspireret af House NA i Tokyo. Den tager virkelig niveauer til det ekstreme, og jeg kan virkelig godt lide at hvert niveau har sin egen funktion. Jeg vil måske holde lidt igen med naked-fridays, men der er virkelig en ærlig skønhed i det åbne og lyse.

5f3d5ca73ad34739a10d0415a17a5e6a 1082096168 b5c1ca072cf69508b6fad97c669baf60
En anden bygning som er meget inspirerende for mig er Liyuan Biblioteket. Endnu en kinesisk bygning, hvor man har arbejdet med at skabe forskellige niveauer, og udnyttet pladsen som opstår mellem niveauerne. Her er der en meget smuk ting i at man har brugt ét materiale, op mod de i sig selv meget forskellige og farverige bøger.

548b094d05d2f474813c574030260d52  Screen-Shot-2013-09-17-at-7.25.10-PM
maxresdefault

Lige nu er mine tanker at lave en collage som vise en lidt boheme afslappet stil, som samtidigt har en balance i nordisk sans for gode materialer og en “lidt men godt” mentalitet.

Det var lige lidt om hvad jeg går og laver, og hvorfor der går lidt tid mellem mine indlæg i denne uge. Når jeg engang har fået lavet min collage og vist den frem, kommer der nok et lille indlæg om hvordan det hele er endt med den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREND NEWS