KERAMIK

TREND NEWS

LOVE IS IN BLOOM

Formland var i denne sæson præget af kærlighed og en overflod af smukke buketter og blomster.

IMG_3670

Som fortalt tidligere har jeg været på Formland messe i Herning. Jeg havde en pause til lige at gå rundt og kigge på alle de lækre ting. Jeg lavede for nyligt et oplæg om at lave trend research samt et par collager af hvad jeg forventede at se på messen. Der var et par overraskelser, men udover det er det stort set som jeg havde forventet.

Nogle overraskelser var glas lamper og vaser i støbt glas. Derudover havde jeg forventet en overvægt af grøn, men så en endnu større mængder af blå ting. Blå er da også forårets og sommerens helt store farve sammen med lyserødt, guld og sølv. Glas og keramik var også 2 ting som jeg så en del af, blandet med nogle hyggelige afslappede tekstiler som var i en varm boheme stil.

IMG_3665 IMG_3674 IMG_3672
IMG_3729getimage
IMG_3735 IMG_3733 IMG_3728 IMG_3694 IMG_3685 IMG_3682  IMG_3656

Det jeg var mest overrasket over, er hvor meget jeg kunne lide lamperne i støbt glas. De er virkelig fine når man har flere af dem sammen. Jeg overvejer stærkt at anskaffe mig et par stykker i forskellige former og nuancer. Derudover har jeg også set mig lidt varm på reolen fra Skagerak, samt puffer og puder fra Rym.

Det var alt Formland for nu. Jeg laver med høj sandsynlighed også lige et kort indlæg med billeder af de forskellige trend områder samt stande senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KERAMIK