FRIDAY FEELS

SILENCE

Okay, så der er ret stille på bloggen lige disse dage/uger. Både på grund af lettere travlhed og ubeslutsomhed.

images-1
Sagen er den at jeg har købt mit eget domæne. Og det betyder naturligvis at jeg gerne vil flytte nogle af mine indlæg osv. over på mine “nye” blog. Det tager tid, og ja jeg havde lidt startvanskeligheder med at få connected Blogger og mit domæne og få lavet designet. (Hvis i mangler hjælp til det med domæne og blogger, don’t ask, jeg husker ikke rigtigt hvad jeg gjorde)
Men ja derudover går jeg lige nu og “arbejder” i en møbel forretning, så dagene er lidt lange og trættende. MEN der kommer indhold snart, for i weekenden skal jeg bare koble helt af og være alene hjemme og være længe oppe. Så måske der er en fik ny klar hjemmeside på mandag hvor jeg vil blogge fra i fremtiden.
Jeg er stadig i tvivl om jeg skal skrive dansk eller engelsk, eller mest dansk og nogle linjer på engelsk. Ved at de fleste af mine læsere er danske, men ved også der sidder en masse tyske og engelske læsere som jeg også gerne vil række ud til.
Hvis nogen har erfaringer eller bare en kommentar til hvad i foretrækker, så skriv endelig.
Derudover mangle jeg også lige at få lavet en profil på Bloglovin. Årh ja, der er nok at lave i weekenden. (Er man doven hvis man allerede snakker om weekend på en onsdag?) Uanset hvad, så håber jeg i vil blive ved at læse.

Dejlig uge til alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY FEELS