"HVAD SKAL VI LAVE?"

PLANKEBORDE: 4 WAYS

Borde i solide lækre træplanker.
Vi ser dem overalt, og med god grund. De er nemlig super smukke. Jeg tror det er en af de ting vi vil se forandre sig og variere i en uendelighed, i noget tid endnu. Hvis du selv sidder ved et spisebord i noget udefinerbart materiale og tænker du må have dig et plankebord, så er her en lille guide til fire forskellige virksomheder, med fire forskellige udtryk.

HEARTWOOD
Håndværk og farver

ab2991c9886922088f586b107c9c4cf0
Jeg stødte tilfældigt på Heartwood på en messe i Sønderjylland (af alle steder). De laver smukke klassiske plankeborde på mål, og man kan stort set få lavet de ben man ønsker. Det som især fangede mine øjne ved netop deres borde, var det væld af farver man kunne vælge. Jeg tænkte straks på et skrivebord (på billedet) lavet af Dinesen Trægulve i den smukkeste blå, og nu ved jeg altså hvor mit fremtidige blå spisebord skal komme fra.

TRÆMAND
Clean cut.

_MG_8183
Hvis man ikke har hørt navnet Træmand før, så hør det her. Træmand er bosiddende i Århus, og producerer en række produkter lavet af træplanker. Jeg har taget ham med fordi hans produkter er meget clean at se på, og passer godt ind i et hjem hvor man gerne vil have noget råt uden at det bliver for rustikt.

ONE FUNKY FURNITURE
Moderne genbrug.

BordogBaenk_1-600x600
Måske du ligesom jeg har set programmet “Made in Denmark”, hvor man mødte Kasper Boye som står bag OneFunkyFurniture. Firmaet er beliggende i København, og laver produkter af kasseret træ. Produkterne har en virkelig høj finish, som sikre at det også bliver et langtidsholdbart design.

THORS MØBLER
Den rå og rustikke.

croppedimage740420-1-Thors-Gaia-spisebord
Thors møbler lever af at opkøbe gammelt bolværk og lave det om til unikke møbler. Her er vi i den helt rå og rustikke genre indenfor genbrug, og det kan virkelig bryde et rum som ellers er helt enkelt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"HVAD SKAL VI LAVE?"